Nyanserat.nu

Skribenter

Anders Ärleskog
Svensk nationalist med båda fötterna på jorden. Ärleskog är mest känd för sitt rättframma och tydliga opinionsbildande arbete för svensk nationalism, men har även studerat produktionsteknik vid Blekinge Tekniska Högskola och hyser ett särskilt intresse för ekonomiska frågor såsom det monetära systemet och bankväsendet.
Björn Björkqvist
Författare och opinionsbildare ursprungligen från Gotland men idag boende i Västsverige. Björkqvist har ett gediget nationalistiskt engagemang bakom sig och är känd för sin vassa penna. Under de senaste 20 åren har Björkqvist gjort sig känd som en uppskattad talare och med sin skarpa penna har han förmågan att blanda humor och allvar i texter som berör.
Daniel Höglund
Molekylärbiolog med såväl kandidatexamen som masterexamen från Göteborgs universitet. Höglund har bedrivit forskning inom sitt område och är en uppskattad skribent, inte minst när det gäller ämnen relaterade till naturvetenskap eller svensk politisk utveckling. Idag är Höglund en av huvudmedarbetarna bakom Logik Förlag vars syfte är att öka tillgängligheten för böcker med fokus på västerländsk historia, kultur, filosofi och politik.
Rasmus Björnberg
Har ett mångårigt engagemang inom den nationalistiska sfären, inte minst i bakgrunden som ryggrad för flera IT-satsningar. Brinner extra mycket för ekonomiska och sociala frågor som påverkar vårt folk på ett kollektivt plan.
Stefan Jacobsson
Tvåbarnsfar med många järn i elden. Började engagera sig nationalistiskt som tonåring på 90-talet och har varit verksam i en rad olika nationalistiska projekt. Är idag engagerad i den pan-europeiska gruppen Alliance for Peace and Freedom och medarbetare i Logik Förlag.