Nyanserat.nu

Hur vi tog oss hit och hur du kan göra detsamma

Världen kommer inte att ändras åt oss; vi måste tvinga fram förändringen själva. Att ändra världen är inte för de klena – det finns ingen tid för folk som vill fundera över vad som behövs göras; det finns ingen tid till att engagera sig åt människor som endast uttrycker att de så gärna gör något men aldrig kommer till skott… Tiden är nu, platsen är här och stigen är plogad av de som med hjärta och själ för vår sak inte behöver vidare övertygelse. Det krävs mycket för att ta sig hit, att slå sig loss från den trygga tillvaro man befinner sig i, rådande konsensus, hjärntvätt och att gå emot allt man tidigare fått lära sig vara riktigt. Det krävs en särskild typ av glöd, en speciell typ av järnvilja, en känsla av medvetenhet att du är – verkligen – på det klara med den lära och uppfattning som resten av världen saknar förståelse inför. Det krävs envishet, det krävs disciplin, det krävs styrka. Det krävs förmåga att 1) drömma om en bättre plats och sedan 2) manifestera den platsen genom arbete och beslutsamhet.

Det är inte svårt, vilken människa som helst kan göra detta – människor har levt på detta vis sedan vår historia började dokumenteras – men det krävs inre styrka. Det krävs mycket inre styrka. Du kommer att göra det praktiskt taget på egen hand, du kommer att kämpa i motvind, och du kommer inte att få mycket hjälp. Men! Du ansvarar för ditt eget öde, du tar ditt eget, din familjs och nästa generations liv i dina egna händer. Du bestämmer själv – planterar själv fröet kring vilka du skall och inte skall omge dig med.

Att ta sig hit är inte svårt, det tål att upprepas, men det krävs avhållsamhet inför flera aspekter av den moderna tillvaron så som vi känner den. Det finns många som inte kan ge upp den lätta livsstil som moderniteten erbjuder dem, även om de envist bräker om hur mycket de önskar att de kunde…

Först och främst, för att ha ekonomisk möjlighet att köpa egen mark och att bo där medan du bygger ett liv på denna plats, behöver du vara så skuldfri som möjligt. Att betala av en pålitlig bil är egentligen den enda legitima skuldbördan när du ska flytta ut på det fridsamma landet. Utan en bil är du körd, om du nu inte har goda kunskaper i hästskötsel, vilket de flesta saknar. Med det sagt, om du möjligtvis kan få tag i en pålitlig begagnad bil, om du möjligtvis kan skaffa den pålitliga bilen i ett fult och nergånget (och därför billigare) yttre, om du möjligtvis kan skaffa denna pålitliga bil på något vis genom vänner eller familj som låter dig betala utan ränta – gör det. Skaffa den bästa bilen, på billigast möjliga sätt, och om det ger dig ekonomisk belastning, gör den till den enda ekonomiska belastning som du har.

Du som är i 20-årsåldern då du läser detta – ansök inte till högskola! Du hörde mig. Ja, jag gjorde detta. För många år sedan och utan behov av studielån. Jag skulle aldrig ha gjort det om det vore idag. Välj en affärsgren. Inte någon som du utövar vid en datorskärm, utan en affärsgren du utövar med dina händer och ditt huvud. Jag menar det – det finns inga arbetslösa svetsare, om de nu inte själva önskat vara arbetslösa. Fall inte för den gamla myten om att dessa yrken skulle vara sämre i socialt eller intellektuellt hänseende än de jobb du skulle kunna få med en högskoleexamen. Tjejerna på banken som godkänner din kreditkortsansökan har utbildning, folk som gör säkerhetssystem har utbildning, så även mäklare, receptionister, terapeuter… chefer på allt ifrån biluthyrningsfirmor, VVS-lager och glassbilsföretag har utbildning. Deras liv är inte mer socialt eller intellektuellt överlägsna elektrikerns, som med sin egen firma själv bestämmer sina arbetsdagar. Inte heller tjänar de mer pengar. Och de betalar tillbaka sina studielån samtidigt som de tjänar mindre pengar. Snälla, fall inte heller för den gamla myten om att arbeta inom den av dig själv valda branschen inte skulle vara ditt hjärtas främsta kall – jag ställer mig tveksam till om att arbete i en kontorsmodul är ditt hjärtas kall heller, men genom att arbeta där kommer du betala av dina lån – och det område som din examen är avsedd för är redan överfyllt, låt oss inse det, och överfyllt med billig arbetskraft från sannolikt Indien. T o m tjejerna på banken som hjälper dig lösa ut ditt kreditkort kommer från Indien numera. Inte för att trampa på någons tår. Men, seriöst. Tänk. Hitta din egen bransch som din egen familj kan ta del av, på din egen mark enligt traditionens – i väst numer förbisedda – vis.

Om du inte vill tänka, och inte vill undvika skuldsättning, och du hellre vill ta en examen eller två till ockerpris – då, med allt vad det innebär, gör gärna det. Men håll dig då ur vägen och räkna inte med beskydd när verkligheten hinner ikapp.

Köp den idag, på Logik.se

Att undvika skuldsättning är inte svårt, men återigen, det krävs en stark vilja att avböja erbjudandet om kredit när du behöver något men egentligen inte har råd. Eller vill ha något och inte har pengarna. Jag talar av egen erfarenhet – när vi först gifte oss var min make lärling på en bilverkstad och tjänade 300 dollar i veckan. Vår hyra låg på 700 dollar i månaden. Två veckors lön täckte inte kostnaden. Vi hade dessutom lån på den tiden, för vi hade inte fått råd om hur man skulle få ihop det på bästa sätt. Vi var nästan ruinerade – men vi satte oss ner, kalkylerade en budget som täckte alla räkningar, och vi åt bönor och ris i flera månader (jag har fortfarande recepten, hör av er om ni är intresserade). Vi blev aldrig panka. Vi köpte inget – hade ingen kabel-TV, köpte inga böcker, bakelser, snabbmat, gjorde inga frisörbesök, ingen skoputsning – inget. Och det var jobbigt… men samtidigt var det inte jobbigt för det gav oss också den dagliga dosen av ”vi klarade det!” Det året var tufft, och vissa av er står inför ett sådant år eller befinner er mitt i det just nu medan ni arbetar för att förverkliga det vita hemlandet; förstå detta; det var ovärderligt. Om vi inte hade lärt oss att överleva det, så hade vi aldrig kunnat ta oss hit, till vår lilla markplätt, så enkelt är det. Jag tror att du måste ta dig igenom det för att komma till insikt om hur du vill att din värld skall vara, och vad det är som är viktigt för dig. De flesta tar sig genom livet i en form av delvis olycklig omedvetenhet om hur de egentligen önskar leva sina liv.

Den allra viktigaste aspekten av att avsäga sig alla frestelser och tillfällen att spendera pengar är friheten att slippa slösa bort ditt liv och medel på obetydliga saker. Allt du gör och inte gör är avmätt, avvägt och aktivt genomtänkt. Det hjälper dig att slipa din vision för resten av ditt liv. Återigen, det är lätt… men bara få kan göra det. Om fler tänkt igenom hur de valt att leva sina liv hade vår värld inte varit en förorenad multikulti-, överbefolkad, själlös, konsumentstyrd, degenererad soppa som den är idag – men, du vet, det är lätt att inte bry sig om de burkabärande kvinnor som går över gatan framför din skuldsatta bil när du kommer i full fart med ditt kreditkort eller studielån för att äta den senaste jättedyra och kultiverade världsmaten på den där härliga regnbågsrestaurangen på Södermalm med dina vänner.

Men jag skriver inte den här artikeln för den typ av människor som inte tänker efter hur de lever sina liv – jag skriver detta för de som förstår och är redo att ta klivet ut ur träsket och vidare i rätt riktning.

Om du inte äger ditt hem nu, var det än är du bor, köp ett billigt hem idag om du kan. Ja, köp för lånade pengar, det är ju så det går till idag. Detta är något som praktiskt taget alla kan göra – det finns färdiga program och bidrag för att köpa ens första hem; tala med en fastighetsmäklare. Det är deras jobb att hitta hem åt folk, det är så de tjänar pengar. De ordnar något åt dig. De hittar en kreditgivare åt dig också. Oavsett hur risigt huset än är, bör det ligga i det bästa möjliga området. Postnummer tas i beaktande i mycket större utsträckning än storlek, skick och vitvaror. Fixa i ordning huset själv. Detta är gratis bonustid för att lära sig bygga hus inför det att det blir dags att bygga ert verkliga, eviga hem i det vita hemlandet. Det är så här du får ihop pengar till att på sikt köpa er egen mark – det var så vi gjorde. Om du emellertid kan, samla ihop tillräckligt med pengar för att köpa mark där det redan finns en brunn. Jag talar av egen erfarenhet när jag menar att brunnen är en stor börda att fixa på egen hand.

Folk har frågat mig om det inte är dumdristigt att skriva om detta vita hemland så öppet, och om det inte skulle kunna attrahera ”fel” typ av vita nationalister. Jag är inte säker på om ordet ”fel” betyder olika saker för olika vita nationalister, så jag säger det här och nu – när någon, oavsett religiös åskådning eller annan sekundär avvikelse, faktiskt tar sig hit; när någon flyttar med sin familj, sina tillhörigheter, organiserar sina liv, tar ett beslut så djärvt som att flytta hit medan 99,9% av den resterande vita världen funderar på vad som de ska köpa på sin netflixlista, då är de inte ”fel” typ av vita nationalister. De är rätt sort. De har modet, de har tron, de har övertygelsen, och de är beredda att göra det som så många andra bara pratar om men aldrig gör. Kristen, hedning eller ateist – i detta befinner vi oss alla tillsammans just nu. Vi är vita, vi kan låta vår gud, våra gudar och olika skiljelinjer vänta till en tidpunkt då vi åter har tid och frid i ett tryggt land, för att säkra vår framtid. Det finns plats för oss alla – vi är vita, vi är anständiga, vi är släkt.

Med det sagt, är varje familj, person och situation unik, så jag predikar inte en exakt steg-för-steg-plan för att bygga det vita hemlandet; känn dig fri att komma med råd om hur du kan ta dig hit eller hur vi bäst utvecklar vår kamp. Jag skall göra mitt bästa för att svara på ett så hjälpsamt vis som möjligt.

Juleigh Howard-Hobson

———–

Artikeln är en översättning av ”How We Got Here & How You Can Too” publicerad på  Counter-Currents.com

Etiketterad i: ,